Siirry sisältöön
Meidän tuotteet

Tammisaaren Auto-osa on erikoisliike, josta löydät kaikki mitä tarvitset autoosi: varaosat, tarvikkeet ja työkalut. Valikoimaamme kuuluu myös raskaiden ajoneuvojen varaosat sekä korjaamovarusteet.

Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, korjaamoista, liikennöitsijöistä ja teollisuuslaitoksista. Monipuolisten toimittajiemme, suuren varastomme ja hyvin toimivan logistiikkaketjumme ansiosta pystymme varmistamaan, ettei sinun koskaan tarvitse odottaa varaosaasi turhan pitkään. Jos tarvitsemaasi ei satu löytymään varastostamme, pystymme useimmiten hankkimaan sen sinulle seuraavaan työpäivään mennessä.

Olemme toimineet alalla vuodesta 2005 ja olemme osa Fixus-ketjua, jonka liikkeitä ja korjaamoita löytyy yli 200 paikkakunnalta ympäri Suomea.

Saman katon alta löytyy myös Marinboden, jonka olemme omistaneet vuodesta 2007. Marinboden myy veneosia, tarvikkeita ja turvallisuustuotteita
sekä kotiin tai veneeseen sopivat sisustustuotteet.

Meidän isoimmat toimittajamme venepuolella ovat:
Volvo Penta, Exide, Baltic, Hokka, Marine Business, Polyropes, Talamex, International, Starbrite ja monet muut.

Marinboden

Marinboden vaateliike myy merkkivaatteita, kenkiä, kumisaappaita ja asusteita. Valikoimastamme löydät ajattomia ja juuri sinulle poimittuja vaatteita, jotka sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Valittuihin merkkeihimme kuuluu: Holebrook, Sebago, Musto ja monet muut.

Toivotamme sekä uudet että nykyiset asiakkaat tervetulleiksi!

Tuotteet

Tutustu valikoimaamme

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä